Visserslatijn

Nog nooit heb ik een foto geplaatst van 1 van mijn vangsten maar eens moet dan toch de eerste keer zijn.

Na ongeveer 2,5 maand ‘visstilte’, pijn in mijn pols en vingers, en vele bezoeken aan de fysio toch enthousiast weer aan de waterkant gaan staan. De slinger van mijn molen was nog moeilijk te bedienen, maar dat had ik er voor over. Na 2 inworpen was het raak, dat was mooi! Wat ik mij tijdens het drillen echter bedacht was hoe ik dit exemplaar moest landen en onthaken met maar 1 goede hand.  Na wat kunst en vliegwerk met overnemen van hand naar hand had ik hem toch met moeite geland.

Grrr..de hele shad was ook nog eens in de strot van het beest verdwenen, nouja met de goede hand achter de kieuw en met de zere hand onthaken dan maar. Ik had natuurlijk kunnen weten dat hij sneller was dan ik maar op dat moment dacht ik daar natuurlijk niet aan met als gevolg een paar flinke tandafdrukken in mijn toch al zere vingers. De foto is niet echt geweldig, maar je ziet  nog wel dat hij letterlijk van de lol in een deuk lag omdat hij mij te grazen had genomen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *